Podziel się:
Zapraszamy na piękny muzyczny wieczór z kulinarną propozycją karnawałową Szefa Kuchni Bogumiła Przybylaka.
Podczas wieczoru zaserwujemy pięciodaniowe menu degustacyjne. Wachlarz smaków w pięknym, klimatycznym miejscu! Gwarantowany dobrze spędzony czas w piątkowy wieczór!
Piątek trzynastego z nami będzie magiczny 💖
MENU WIECZORU
Dynia/ ser kozi/ burak
Ostryga/ szpinak/ parmezan
Łosoś/ sezam/ wasabi/ ryż
Polędwica wołowa/ krokiet/ smardze
Czekolada/ wiśnie/ orzech laskowy
Muzycznie wieczór uświetnią:
Wokal, Jagoda Różycka – młoda przedstawicielka poznańskiej sceny jazzowej i soulowej, jej największą inspiracją jest Erykah Badu i D’Angelo. Autorka tekstów i muzyki. Była solistka chóru Gospel Joy, obecnie koncertuje z wieloma składami muzycznymi, między innymi poznańskim Big Bandem Happy Jazz Band.
Gitara, Łukasz Wons – absolwent Akademii Muzycznej na kierunku Jazz i Muzyka Estradowa! Współpracował m.in. z Adamem Sztabą!
Cena 199 pln/ os.
kontakt: kuchniaiwino@mlynska12.pl