Degustacja szkockiej whisky w Worku Kości

Degustacja szkockiej whisky w Worku Kości

15 stycznia 2023, Niedziela

Worek Kości

Bagatela 10, Warszawa

Start: godz. 19:00

Podziel się:

Zapraszamy na degustację szkockiej whisky single malt.
Podczas degustacji wprowadzimy Państwa krok po kroku w świat następujących, wyselekcjonowanych trunków, ich niepowtarzalnych smaków i aromatów:
Aberfeldy 16 yo
Aultmore 12 yo
Royal Brackla 12 yo
Craigellachie 13 yo
Dewar’s 18 yo
Państwa przewodnikiem będzie koneser i znawca, Whisky Brand Ambassador, Patryk Kowalski*, który w zajmujący sposób, dowodząc ogromnej wiedzy, opowie o historii, ciekawostkach, czytelnych różnicach i niuansach wspaniałych alkoholi.
Zapraszamy – liczba miejsc ograniczona, by rozmowa i degustacja przebiegały swobodnie w kameralnym gronie.
*Patryk Kowalski – Whisky Brand Ambassador, z branżą gastronomiczną związany od 16 lat jako barman, menadżer, a w końcu restaurator. Laureat wielu prestiżowych krajowych i zagranicznych konkursów barmańskich. Doświadczony trener i ambasador projektów szkoleniowych w segmencie HoReCa. Członek kapituły The World’s 50 Best Bars. Poznawał tajniki produkcji alkoholu m.in. w destylarniach whisky w Szkocji, ginów w Wielkiej Brytanii i Holandii, wódek w Polsce, Rosji i Szwecji, wermutów we Włoszech i koniaków we Francji. Pasjonat kultury koktajlowej i historii.
********************
Cocktail Bar Worek Kości ● Lokal dla Gości Pełnoletnich
ul. Bagatela 10 ● Warszawa
👉 Otwarcie drzwi: godz. 17:00
🔊 Degustacja: godz. 19.00-20:30
☝W lokalu obowiązują wyłącznie miejsca siedzące. Liczba miejsc ograniczona.
*W cenie: powitalny drink, przekąski i degustacja.
Prosimy o przemyślany zakup biletów, zwrot lub wymiana biletów są możliwe do 48 godzin przed wydarzeniem.

Zobacz także

Imprezy blisko Ciebie w Tango App →