Podziel się:
Święto miłości wymaga specjalnej oprawy, zapraszamy na Plac Konesera do Fermentu Praskiego na Walentynkową kolację degustacyjną z autorskim doborem win.
Obiecujemy, że będzie pięknie i smacznie!
W menu nie zabraknie znanych nam dobrze propozycji w całkowicie oszałamiającym i unikalnym wydaniu, w którym nasz chef kuchni Tomasz Dąbrowski przygotuje dla Was wyjątkową podróż przez sztukę kulinarną. Z naszej strony zadbamy o kameralny kącik dla każdej pary, a nasz partner Kondrat Wina Wybrane zapewni idealny pairing win.
Pamiętajcie, że liczba miejsc jest ograniczona.
Do zobaczenia na Pradze!
📍 Ferment Praski, Plac Konesera 10a, Warszawa
wtorek, 14.02.2023
start godzina 19:00
koszt: 220 zł/ os (kolacja + wine pairing) lub 149 zł/ os (kolacja)
AMUSE BOUCHE
ostrygi mignonette
pairing: CAVA GRAN DUQUE SELECTION
PRZYSTAWKA
carpaccio wołowe
pairing: INDIGO EYES CHARDONNAY
DANIE PIERWSZE
zupa rybna z krewetką
pairing: ENANZO BASIANO ROSADO
DANIE GŁÓWNE
chrupiąca perliczka z dynią i jarmużem
pairing: TERRA DE TOUROS PINOT NOIR
DESER
pączki z pistacjami
pairing: PORNSTAR MARTINI
PETITS FOURS
praliny