35th Anniversary Tour 2023 : TRAUMA / FEROSITY / LUNACY @VooDoo Club I Warszawa I

35th Anniversary Tour 2023 : TRAUMA / FEROSITY / LUNACY @VooDoo Club I Warszawa I

27 stycznia 2023, Piątek

VooDoo Club

Aleja Prymasa Tysiąclecia 48A (dawne Bema 65), Warszawa

Start: godz. 19:00

Podziel się:

“35th Anniversary Tour 2023″
2023 to dla nas wyjątkowy rok, gdyż równo 35 lat temu rozpoczęło się to całe szaleństwo, które trwa nieprzerwanie do dziś.
Mimo wzlotów i upadków nigdy nie zwątpiliśmy w sens obranej drogi i nadal robimy swoje nie zważając na zmieniające się trendy i modę.
Minęło 35 lat i zamierzamy uczcić ten okrągły jubileusz po prostu grając przez cały następny rok koncerty z przekrojowym setem utworów starych i nowych.
W ramach ” 35th Anniversary tour 2023″ zawitamy do wielu miejsc w których nas dawno nie było, a nawet tam, gdzie nie byliśmy wcześniej.
Zapraszamy Was serdecznie na TRAUMAtyczne misteria.
Stay Traumatized!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
UWAGA!!!
JEST NOWY TERMIN KONCERTU W WARSZAWIE:
27.01.2023
Nie graliśmy w Warszawie od bardzo dawna, więc najwyższy czas to zmienić.
Zapraszamy na koncert Traumy oraz zaproszonych gości ( Ferosity i Lunacy )
VooDoo Club ( stage 2 )
Aleja Prymasa Tysiąclecia 48A (dawne Bema 65),
01-242 Warszawa
Wejście – 19:00
Start – 20:00
Bilety :
– 60 pln ( dostępne na wejściu w dniu koncertu)
Line up:
LUNACY ( grove death metal)
FEROSITY ( death metal )
TRAUMA ( death metal )
Czasówka:
LUNACY : 20.00 – 20.40
FEROSITY 21.00 – 21.45
TRAUMA 22.00 – 23.00

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

TRAUMA
To jedna z najbardziej doświadczonych polskich formacji death metalowych.
Rozpoczęła swoją działalność w maju 1988 roku jako Thanatos. Z tego okresu pochodzą dwie taśmy demo, dzięki którym ten elbląski zespół zaczął być coraz częściej wymieniany w gronie liderów rodzimej sceny podziemnej.
Wiosną 1992 roku zapadła decyzja o zmianie nazwy na Trauma i pod tym szyldem zespół nieprzerwanie funkcjonuje aż do dziś.
Na przestrzeni ponad trzech dekad działalności Trauma wydała osiem studyjnych, płyt, jeden album koncertowy, dwa mini albumy, jeden split, oraz płytę o charakterze retrospektywnym, na którym znalazły się dwa wydawnictwa zespołu pochodzące z różnych okresów działalności.
Na przestrzeni ponad 30 lat istnienia zespołu, Trauma zagrała mnóstwo koncertów u boku gwiazd metalu z całego świata. Koncertowała z powodzeniem na prestiżowych trasach koncertowych jak i festiwalach zarówno w kraju, jak i poza jego granicami. Występowała w wielkich halach koncertowych, jak i w małych klubach zbierając całymi latami doświadczenie i obycie scenicznie.
Trauma to grupa pasjonatów oddanych bez reszty muzyce i scenie ekstremalnej, którzy mimo tak wielu lat grania wciąż bawią się tym co robią i widać to bezapelacyjnie na ich koncertach.
Dyskografia:
” Invisible Reality” mc oficjalna taśma 1993 ( Loud Out rec./ Morbid Noizz prod.)
” Comedy is Over” cd/ mc 1996 ( Vox Mortis rec.)
” Daimonion” split cd/ mc 1998 ( Pagan rec.)
”Comedy is Over” cd 2000 ( Pagan rec.)
” Suffocated in Slumber” cd/ mc 2000 ( Pagan rec./ System Shock rec.)
” Crash Test: Live” cd/ mc – album koncertowy 2001( Pagan rec.)
” Imperfect Like a God” cd 2003 ( Empire rec. / Adipocere rec.)
” Determination” cd 2005 ( Empire rec./ Unique Leader rec.)
” Hamartia” mcd 2006 ( Empire rec.)
” Neurotic Mass” cd 2007 ( Empire rec.)
” Archetype of Chaos” cd/ lp 2010 ( Witching Hour prod.)
” Karma Obscura” cd/ 2013 ( Witching Hour prodd.)
” Craving for…” split 7″ ep/ cd 2015 ( Deformeathing prod./ Bestial Invassion rec.)
” Invisible Reality + Promo 1991″ reedycja 2016 – cd/ mc / box ( Deformeathing rec.)
” Comedy is Over” reedycja 2017 cd / box/ winyl ( Deformeathing prod.)
” Ominous Black” full album 2020 cd / box/ winyl/ mc ( Selfmadegod rec)
” Acrimony” mini album 2021 cd / box/ winyl/ mc ( Selfmadegod rec)
” Suffocated in Slumber” reedycja cd/ box/ winyl 2021 ( Pagan rec.)
” Crash Test: Live” reedycja cd/ box – album koncertowy 2022 ( Selfmadegod rec)
www.facebook.com/mister.trauma
traumadeath.bandcamp.com/
www.facebook.com/traumaofficialpage
www.youtube.com/user/traumadeath
www.twitter.com/trauma_band
www.reverbnation.com/traumaprofile

FEROSITY
Zespół powstał w 1999 roku z pasji do death metalu w stylu zza wielkiej wody.
Mają na koncie kilkadziesiąt koncertów w Polsce i cztery albumy studyjne. Ostatnia płyta “Revelation Of Insanity” wydana własnym sumptem, ukazała się w 2018 roku i zawiera 9 numerów brutalnej jazdy dla fanów Suffocation, Immolation, Gorguts…
Dyskografia:
– “Overthrown Divinity” (2006, Self-released / 2007, REDRUM666)
– “Primordial Cruelty” (2009, REDRUM666)
– “Blasphemous Verses” (2014, Let It Bleed Records)
– “Revelation Of Insanity” (2018, Self-released)
www.ferosity.com/
www.facebook.com/Ferosity/
ferosity.bandcamp.com/
www.youtube.com/channel/UCe1ro6RQ4PMUK-Ak61Tpkgw/videos

LUNACY
to warszawski groove-death, powstały na zgliszczach Hornad. W 2020 zespół nagrał EP “Cold Reboot”, którą komentuje otaczającą rzeczywistość; postępującą izolację, digitalizację i zagubienie.
Zimne i bezduszne dźwięki z nutą pokręconej energii.
Czy w tym szaleństwie jest metoda? Sprawdźcie sami…”
www.facebook.com/TheLunacyBand
www.instagram.com/lunacybandpl/
lunacyofficial.bandcamp.com/
linktr.ee/LunacyBandPL
——————————————–
Osoby niepełnoletnie potrzebują do udziału w wydarzeniu pisemnej zgody rodzica lub opiekuna prawnego

REGULAMIN KLUBU dostępny pod adresem
www.voodooclub.pl/strona/regulamin

Zobacz także

Imprezy blisko Ciebie w Tango App →