Na poznańskiej Wildzie zjesz wegańskiego kebaba! Kebevegebab będzie do pożarcia już 3 marca.

Ania Hofman
24 lutego 2018

Podziel się newsem:

Polub Rytmy.pl na Facebooku:

To takie małe święto dla tych, którzy tęsknią za smakiem porządnej, tureckiej buły.

Były już wegańskie ot dogi oraz róbgery, teraz przyszedł czas na wegańskiego kebaba, czyli smak czasów studenckich i wakacji nad morzem, za którym na pewno tęskni niejeden jarosz.

Lokal Wilda, bardzo przyjemna poznańska miejscówka, 3 marca będzie serwować Kebevegebaby, czyli wegańskie kebaby, w których pita, sosy i mięcho będą zrobione jedynie z pysznych roślinek.

Brzmi i wygląda smakowicie, także spacerując po wildeckich zakątkach wpadajcie na Kebevegebaba (lub Kebevegebabę). ;) Lokalni kucharze będą serwować je od 10 do 18. Smacznego!

Podziel się newsem:

Polub Rytmy.pl na Facebooku: